Opening & Event

De opening van een nieuw pand, het slaan van de eerste paal, het lanceren van een nieuw product, het onthullen van een beeld of de bekendmaking van een nieuw merk. Er zijn talloze redenen om een mijlpaal van uw bedrijf groots en in stijl te vieren.

Opening of event denk dan eens aan ons 100% veilige ‘Ballonnen Knalsysteem’!

Met dit systeem kunnen wij tijdens uw evenement ballonnen als verrassingseffect laten knallen. Spectaculaire openingshandelingen bij Ballondecoratiekopen.nl Laat uw opening niet ongemerkt voorbijgaan! Wij helpen u graag bij het creëren van een echte WAUW factor.
Druk op de rode knop of wij knallen op het juiste moment de grote ballon open waardoor er kleine ballonnen ontsnappen.

Combineer het met confetti shooters

Met deze professionele confetti shooter kun je eenvoudig confetti of streamers (slierten) lanceren. De betrouwbare single shots van United FX werken met losse confettibuizen. Het installeren van een confetti shooter is erg eenvoudig en binnen enkele minuten gedaan.

Plaats een confettibuis in de shooter en draai de buis stevig vast. Op het moment dat er stroom op de unit wordt gezet zal de confetti worden gelanceerd. Huur één of meerdere confetti shooters met onze rode lanceerknop. Met deze lanceerknop kun je met een druk op de knop confetti lanceren.

Waarom koop je ballondecoratie een opening & event bij Ballondecoratiekopen.nl?

Ballondecoratiekopen.nl is al verschillende jaren specialist op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Ballondecoratie tijdens een opening of event hebben wij al vaak mogen verzorgen. We hebben voor grote merken diversen opdrachten mogen doen. Samen met onze ballondecorateurs stelt u uw eigen Ballonnendecoratie samen. Zo heeft u de mogelijkheid om de volgende specificaties te kiezen. Welke maat ballondecoratie is voor u geschikt? Welke kleuren sluiten het beste aan bij de huisstijl? Wilt u een traditionele ballonnenboog of ballonpilaar of juist een unieke? Alleen op deze manier sluit de ballondecoratie geheel aan bij uw wensen. Onze ballondecorateurs maken spraakmakende ballondecoraties voor iedere gelegenheid.

Wat vinden wij belangrijk?

– Het milieu:
Ballondecoratiekopen.nl werkt alleen maar met kwaliteitsballonnen van Sempertex. Sempertex staat voor kwaliteit en het mileu. Sempertex ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex. Het rubber wordt door vulkanisatie omgezet in latex.
– Bezorging:
Onze chauffeurs bezorgen 7 dagen in de week ballonnen in het hele land.
Ballondecoraties leveren wij in alle soorten, maten en kleuren. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote ballondecoraties.
– Kwaliteit:
Wij maken gebruik van Sempertex ballonnen.
Deze ballonnen zijn van zeer goede kwaliteit en milieuvriendelijk.
– De kleuren:
Op onze website vind je onze kleurenkaart met alle beschikbare kleuren.

Direct een offerte aanvragen? Vul het formulier in!