Ballondecoratie voor bedrijven

Met ballonnen als promotiemiddel zijn de mogelijkheden eindeloos. Een ballonnenboog, ballonpilaar of thema decoratie met ballonnen voor de deur om klanten naar binnen te trekken? Dat kan! Ballonnen zijn het perfecte middel om in te zetten voor de promotie van uw bedrijf, een speciale actie of bij een beursstand. Gebruik ballonnen bedrukt met uw eigen logo en zal de consument niet meer om uw bedrijf heen kunnen!

Ook kunnen ballonnen een extra ondersteuning bieden voor instore acties. De winkel is feestelijk aangekleed in de huisstijl van de winkel. Of geef een product wat extra aandacht door ballondecoratie.

Waarom koop je ballondecoratie voor bedrijven bij Ballondecoratiekopen.nl?

Ballondecoratiekopen.nl is al verschillende jaren specialist op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Ballondecoratie voor bedrijven hebben wij al vaak mogen verzorgen. We hebben voor grote merken diversen opdrachten mogen doen. Samen met onze ballondecorateurs stelt u uw eigen Ballonnendecoratie samen. Zo heeft u de mogelijkheid om de volgende specificaties te kiezen. Welke maat ballondecoratie is voor u geschikt? Welke kleuren sluiten het beste aan bij de huisstijl? Wilt u een traditionele ballonnenboog of ballonpilaar of juist een unieke? Alleen op deze manier sluit de ballondecoratie geheel aan bij uw wensen. Onze ballondecorateurs maken spraakmakende ballondecoraties voor iedere gelegenheid.

Wat vinden wij belangrijk?

– Het milieu:
Ballondecoratiekopen.nl werkt alleen maar met kwaliteitsballonnen van Sempertex. Sempertex staat voor kwaliteit en het mileu. Sempertex ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex. Het rubber wordt door vulkanisatie omgezet in latex.
– Bezorging:
Onze chauffeurs bezorgen 7 dagen in de week ballonnen in het hele land.
Ballondecoraties leveren wij in alle soorten, maten en kleuren. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote ballondecoraties.
– Kwaliteit:
Wij maken gebruik van Sempertex ballonnen.
Deze ballonnen zijn van zeer goede kwaliteit en milieuvriendelijk.
– De kleuren:
Op onze website vind je onze kleurenkaart met alle beschikbare kleuren.

Direct een offerte aanvragen? Vul het formulier in!