Ballondecoratie bij een uitvaart

Afscheid nemen kan maar een keer, dus wilt u dat op een gepaste manier doen. Denk dan eens aan onze ballondecoratie bij een uitvaart. Ballontrossen of ballondecoraties, eventueel in combinatie met bloemen, foto of een persoonlijk aandenken zorgen voor een bijzondere sfeervolle aankleding van aula of kerk.

Het oplaten van ballonnen kan letterlijk het loslaten van uw dierbare symboliseren. Wij leveren heliumballonnen voor het oplaten tijdens een uitvaart met een eco-touwtje.  Daarnaast zijn onze latex ballonnen zijn gegarandeerd 100% biologisch afbreekbaar maar bedenk dat alles wat omhooggaat, ooit weer ergens naar beneden komt.

Wij kunnen dit geheel voor jou verzorgen, zodat je er verder geen omkijken naar hebt. We bezorgen het bij het uitvaartcentrum en zetten alles klaar.

Waarom koop je ballondecoratie bij een uitvaart bij Ballondecoratiekopen.nl?

Ballondecoratiekopen.nl is al verschillende jaren specialist op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Ballondecoratie voor een uitvaart hebben wij al vaak mogen verzorgen. Samen met onze ballondecorateurs stelt u uw eigen Ballonnendecoratie samen. Zo heeft u de mogelijkheid om de volgende specificaties te kiezen. Welke maat ballondecoratie is voor u geschikt? Welke kleuren sluiten het beste aan bij de wens? Wilt u een traditionele ballonnenboog of ballonpilaar of juist een unieke? Alleen op deze manier sluit de ballondecoratie geheel aan bij uw wensen. Onze ballondecorateurs maken passende ballondecoraties voor iedere gelegenheid.

Wat vinden wij belangrijk?

– Het milieu:
Ballondecoratiekopen.nl werkt alleen maar met kwaliteitsballonnen van Sempertex. Sempertex staat voor kwaliteit en het mileu. Sempertex ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex. Het rubber wordt door vulkanisatie omgezet in latex.
– Bezorging:
Onze chauffeurs bezorgen 7 dagen in de week ballonnen in het hele land.
Ballondecoraties leveren wij in alle soorten, maten en kleuren. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote ballondecoraties.
– Kwaliteit:
Wij maken gebruik van Sempertex ballonnen.
Deze ballonnen zijn van zeer goede kwaliteit en milieuvriendelijk.
– De kleuren:
Op onze website vind je onze kleurenkaart met alle beschikbare kleuren.

Direct een offerte aanvragen? Vul het formulier in!